Σχετικά με εμάς

Έχετε δοκιμάσει ένα burger που να είναι μοναδικό;

Θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε ένα καλό burger με τα μάτια σας κλειστά; Μετά από πολλά ταξίδια, και πολλές ημέρες δημιουργικού μαγειρέματος, η εμπειρία Grlill Story γεννήθηκε! 

Στο Grill Story θα βρείτε μοναδικές Νεοϋορκέζικες συνταγές original American burgers με έμφαση πάντα στη φρέσκια πρώτη ύλη...  Όλα τα κρέατα παραλαμβάνονται φρέσκα και νωπά σε καθημερινή βάση και ελέγχονται σύμφωνα με τα πρότυπα του HACCP για την ασφάλεια τροφίμων. Τα burgers φτιάχνονται από 100% φρέσκο Ελληνικό μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας πάντα φρέσκο και ζουμερό μπιφτέκι. 

Το μενού περιλαμβάνει και επιλογές burger με φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο σχάρας ή κοτόπουλο πανέ, καθώς και επιλογές για τους λάτρεις των vegetarian burgers με μπιφτέκι λαχανικών ή Porto Bello μανιτάρι. Εκτός από burgers, υπάρχουν μοναδικές προτάσεις Special sandwiches, Ορεκτικών και Σαλατών από φρέσκα υλικά και ξεχωριστές γεύσεις.

Στο κατάστημα υπάρχουν καρτούλες αξιολόγησης όπου μπορούν όλοι οι πελάτες να αφήσουν ελεύθερα μια κρητική από την συνολική εμπειρία που αποκόμισαν, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών.

Η υπηρεσία Delivery λειτουργεί καθημερινά από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι τη 01.00 το βράδυ.

Προσοχή! Η ακτίνα εξυπηρέτησης στο Delivery είναι περιορισμένη αποκλειστικά και μόνο για να διασφαλιστεί η ποιότητα υπηρεσιών, ώστε το φαγητό να φτάνει πάντα στην ώρα του ζεστό και ζουμερό.

 

Δείτε την περιοχή εξυπηρέτησης ΕΔΩ εισάγοντας τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας.


Θα μας βρείτε:
Λεωφόρος Στρατού 15, Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τηλ: 2310 888 900.

Burgers, Σαλάτες, Σουβλάκια, Sandwich, Νηστίσιμα.